Deeper learning, dialogic learning, and critical thinking are essential capabilities in the 21st-century environments we now operate. Apart from being important in themselves, they are also crucial in enabling the acquisition of many other 21st-century skills/capabilities such as problem solving, collaborative learning, innovation, information and media literacy, and so on. However, the majorit…
In this book, a diverse group of authors—including open access pioneers, science communicators, scholars, researchers, and university administrators—offer a bold proposition: universities should become open knowledge institutions, acting with principles of openness at their center and working across boundaries and with broad communities to generate shared knowledge resources for the benefit…
edited by Bernard Benjamin, Peter R. Cox, John Peel.
With a range of interdisciplinary contributions and national and regional case studies, this collection offers a systematic, up-to-date evaluation of the debate relating to international trade law, policy, and gender equality. It analyses recent trade negotiations and agreements through a gender lens. Available as Open Access on Cambridge Core
Kalian pernah makan sup jagung, bubur jagung, es krim jagung, atau sarapan nan lezat corn flake yang dicampur susu? ternyata penganan lezat itu hanya sebagian dari aneka jenis olahan dari jagung. Masih banyak penganan lainnya, yang selain lezat ternyata menyehatkan bagi tubuh, termasuk nasi jagung juga, lho Kali ini, Pak Ino bersama Tia, Ami, dan Dita mengajak kalian untuk mengenal lebih dekat …
Hmmm, harum, wangi, nikmat ... Kopi Luwak memang tiada duanya. Sudah ada yang tahu kopi? Apakah kalian sudah pernah minum kopi? Maniskah atau pahitkah? Atau sudahkah kalian tahu bagaimana kopi diolah? Yuk kita ikuti petualangan dan Pak Ino mengetahui lebih lengkap tentang kopi. Mulai dari sejarah kopi, budi daya kopi, hingga pengolahannya menjadi bubuk kopi. Kalian juga diajak berkenalan dengan…
Kalian pernah minum teh? bagaimana rasanya, manis atau pahit? Ternyata teh bukan hanya dapat dinikmati dengan diseduh, tetapi juga dapat menjadi perisa untuk es krim, cokelat, kue, serta aneka makanan dan minuman. Nah, kali ini Pak Ino mengajak Abi dan Shinta piknik ke kebun teh. Ternyata kebun teh itu sangat indah, udaranya sejuk dan segar. Juga banyak yang dapat kalian pelajari di kebun teh, …